HET VACCINATIE PASPOORT
 
 
 

* Indirecte vaccinatieplicht in nederland in 2021?   Gaat Nederland Canada en Groot Brittannië achterna met indirecte vaccinatieplicht?

 

* (E) De EU wil deze maand (maart 2021) 'the Digital Green Pass', het vaccinatiepaspoort wettelijk vastleggen. Digitaal houdt hier in, het kan in je smartphone of ander apparaat worden opgeslagen. Natuurlijk moet je je eerst laten vaccineren (en dat meer dan een maal!). Dit is de eerste stap naar het Merkteken van het Beest. Het overgrote deel van de mensheid zal dit accepteren, omdat ze denken dan meer vrijheid te hebben en overal weer toegang te krijgen en kunnen reizen. Wat ze niet beseffen is dat ze door dit vaccin te nemen  (wat overigens geen vaccin is maar genetische modificatie), verandert worden in een hybride persoon(door het gewijzigde DNA), voor God verloren zijn en hun leven slechts nog een kwestie van maanden is, zo niet korter.

 

* Groen licht voor medische apartheid in Europa – COVID-19 vaccinpaspoorten worden tegen de zomer geproduceerd

* Het vaccinatiepaspoort wordt er gewoon doorgedrukt door het oorlogskabinet

* Dr. Mike Yead: “Vaccinpaspoorten zullen een toegangspoort zijn tot massamoord, in de miljarden”

* Zonder corona app de supermarkt niet meer in door QR-code poortjes?

* Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort

* Invoering van vaccinatiepaspoorten al gepland in 2018 !

* Niets zal het vaccinatiepaspoort tegenhouden (als we niks doen)

* Van vaccinatiepaspoort naar gezichtsherkenning

* Straks alleen met vaccinatiepaspoort naar de supermarkt?

* ‘We gaan met het coronapaspoort een glibberig pad op’

* Coronapaspoort wetsvoorstel terwijl niemand kijkt (wederom oproep reageren consultatie wetsvoorstel!)

* Coronapaspoort is illegaal


* (E) Het Wereld Economisch Forum (WEF), wil dat de de corrupte/bureaucratische regeringen (dat is de 'Big Government'), grote banken en grote corporaties/concerns de wereld naar vaccinatie aan gaat sporen    (via regels en voorwaarden)
 
 

ZO GAAN ZE HET DOEN EN DIT IS WAAR WE HEEN GAAN!

Indirecte vaccinatieplicht door eisen te stellen in het belang van de gezondheid , in de werklocatie, openbaar vervoer, toegang tot banken en openbare gebouwen, geven en  verlengen van belangrijke papieren, de zorg, toegang tot supermarkten, sportevenementen, horeca, reizen etc. etc., waarbij een vaccinatiebewijs wordt vereist.   Zonder dit bewijs geen toegang tot dit alles.


* Het vaccin-paspoort, de introductie van een fascistisch model i.c.m. het chinese social credit systeem. Dan volgt nog het digitale paspoort. / GGZ. WEF. Louis pasteur, de bedenker vd onjuiste besmettingstheorie

* (E) ID2020 Launching The Good Health Pass

 
 
 
 
 
 


KLIK HIER OM NAAR DE VORIGE PAGINA TE GAAN