LEUGENS EN GEVAREN OMTRENT DE PCR-TEST

Afbeelding waarschuwing
 
 

* ALLES WAS LANG GELEDEN GEPLAND,  De grote "virus besmetting" leugen.
  Het inbrengen van het remote control CRYSPR Enzym, verpakt als PCR test (!), is de 1e fase. De bedoeling is dat zich zoveel mogelijk mensen laten testen
  De 2e fase is het activeren van de KILL SWITCH voor die groepen mensen die getest zijn en daardoor besmet zijn.   Gevolg:   grote hoeveelheden zieken en doden.
  Dit is voor de machthebbers het "bewijs" dat het "virus" besmettelijk en dodelijk is.   Dan gaan ze verder (zoals gepland) met de volgende fase, tot aan de verplichte vaccinatie!


* LAAT JE NOOIT,   ECHT NOOIT TESTEN. De kans is zeer groot dat je hierdoor al heimelijk gevaccineerd wordt !!   Plus info over de illegale spoedwet.

--- WAARSCHUWING:   Blijf ook weg van de zg. 'sneltest', 'thuistest' of 'ademtest'. Het is allemaal nep en vol (verborgen) risico's !! ---

 

* Gevaccineerde mensen testen te vaak positief. Dus worden geruisloos de richtlijnen voor de PCR-test ‘aangepast’.

* De bevolking wordt genaaid met coronatesten

* Verzet in Nederland groeit na invoeren testbewijzen - DENK ERAAN, TESTEN ZIJN GEVAARLIJK, LAAT JE ABSOLUUT NIET TESTEN!!

* Giftige (vloei)stoffen in “zelf” sneltesten op scholen

* PCR test wordt gebruikt om coronadoden te kunnen scoren

* Ondanks 40 wob-verzoeken (Wet openbaarheid bestuur) wereldwijd, kan niet een autoriteit bewijs leveren van het Sars-cov-2 virus

* De RIVM terreur ontmaskerd. Doorlopend valse "besmettingscijfers" doorgeven en desinformatie op basis van de NEP testen van het RIVM en de GGD
   Georganiseerde paniekzaaierij met medewerking van de Rutte bende en de Media. Leugens en vervalsen van informatie en cijfers en iedereen angst aanjagen is wat ze doen.
   Dit corrupte systeem maakt de maatschappij kapot en zal niet stoppen tot ze hun doel bereikt hebben.

* Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen

* Elke positieve coronavirus SARS-CoV-2 testuitslag is een valse positief

* Marion Koopmans (van het OMT)  erkent dat de PCR-test geen besmetting kan aantonen

Afbeelding Rutte leugenaar

* Rutte, aartsleugenaar   De Nederlandse bevolking is mede oorzaak van deze misere door niets te doen!

* Gedwongen opnames en testen op basisscholen vanaf 8-2-2021.   Het wordt steeds krankzinniger!

* De besmettingsleugen, nog een keer samengevat   Besmetting via de PCR-Test!

* Het is nog veel erger dan we dachten   HEIMELIJKE INTRANASALE VACCINATIE


* Intranasaal (via de neus) vaccineren via de Crispr methode

* Nanobots worden, ook volgens medici uit andere landen, via de neus(en misschien ook via de mond) het lichaam ingebracht

* Vaccinatieweigeraars kunnen heimelijk gevaccineerd worden m.b.v. de PCR test

* De PCR test, een grote leugen. de test is waardeloos en volstrekt zinloos!
   (Conclusie na lezen van deze belangrijke info:   geen virus, geen pandemie, test 100% waardeloos en zelfs gevaarlijk)

* (D)Unfassbares Verbrechen der Eliten: Der PCR-Test ist bereits die Impfung!

* (E) Ontmaskerd: Nanotechniek gebruikt in de Covid-19 wattenstaaf test.

* Bevestigd, mensen die positief testen voor corona hebben griep!


* VIDEO VAN HOE IEMAND WORDT GETEST,   WEET WAT U DOET!   Wordt in werkelijkheid gevaccineerd !!


* (E) De Frauduleuse PCR testen leiden de gehele wereld in een LOCKDOWN TYRANNIE.   De politieke verraders zijn hier schuldig aan (naast de Media !, Bill Gates, de oplichter Drosten, WHO, WEF etc.)
    De PCR test, welke NIET voldoet aan de geldende standaard, gebruiken ze desondanks als een diagnostisch middel, wat het in geen enkel opzicht is.
   Het levert alleeen maar fake resultaten op, die ze dan gebruiken om hun "Global Reset"   agenda door te voeren.


* Virussen bestaan niet. Exosomen wel. Het uitscheiden van exosomen is een natuurlijke reactie van het immuunsysteem. Dit gebeurt bij ziektes, angst, stress en ... bij 5G.
   dit wordt door diegenen die de PCR-test uitvoeren echter uitgelegd als zijnde een gevaarlijk virus. (wat het juist niet is!)   Een natuurlijke reactie in het lichaam kun je niet doorgeven aan een ander persoon. m.a.w. er kan dan ook geen
   besmettingsgevaar zijn.    Het Sars-cov-2 daarentegen is een gemaakt virus. Dit is nog nergens ter wereld gedetecteerd en kan daarom ook niet geisoleerd en geanalyseerd worden,


* De Coronatest kan dodelijk zijn en gebruikt worden om je te vaccineren

* LOCKDOWN!   tot 19-1-2021 Namens Rutte, de Jonge en ook Lodewijk Asscher(kleinzoon van een nazi)
  over de PCR test:   de pcr test, test niet op virussen maar op DNA!
  de pcr test brengt de feitelijke besmetting d.m.v. een gemaakt virus als intranasaal vaccin (via de neus) in het lichaam
  het vaccin bevat naar alle waarschijnlijkheid al het CRISPR enzym. Daarmee kan op afstand het menselijk DNA gemodificeerd worden.


* "Coronavirustest" volstrekt waardeloos en zelfs schadelijk volgens uitvinder Kary Mullis (vermoord!)

* Heimelijk infecteren, implanteren bij testen!?   CRISPR enzym (Kill switch op afstand!)   (en kijk uit voor het Laserpistool)

* PCR Testen onbetrouwbaar, ook volgens Minister Hugo de Jonge

* De PCR test is fake en onbetrouwbaar en niet wetenschappelijk onderbouwd! Rutte en de Jonge liegen en verdraaien de feiten

* Fouten in de coronatest

* Gouverneur van Florida dwingt autoriteiten Ct-waarde PCR test openbaar te maken.  (zelfs Fauci heeft gezegd dat testen met 35 cycli of meer false positieven geven!)

* FAKE! De Test explosie van 10 december, volkomen ongeloofwaardige cijfers

* Onwetenschappelijk rotzooien met de testen

* LAAT JE NOOIT TESTEN !!    Doe het niet!

Afbeelding Coronatest    Afbeelding testen per dag

* (E) BELANGRIJK EN SCHOKKEND NIEUWS : het bewijs dat de foutieve(en gebrekkige) PCR test in werkelijkeid het Chromosome 8 in het menselijke DNA test.
Ze willen het Chromosome 8, welke onze intelligentia, immuunsysteem en je weerstand aanstuurt/controleert, verwijderen. (de mensen zijn voor hun Het Echte Virus!)   Gelijktijdig willen ze de bevolking steriliseren.
Door de Chemtrails hebben de mensen een overvloed aan nanobots en chemicalien in zich. Hierdoor kunnen ze het DNA van iedereen veranderen, m.b.v. 5G, de vaccinaties en de testen.
De PCR testen zijn waardeloos voor diagnose, maar groots om een nep-pandemie te genereren. FDA geeft toe dat er geen virus is.  Hiermee vervalt de noodzaak voor het dragen van mondkapjes!


* (E)Sars-cov-2, het gemaakte Frankenstein virus door samenvoeging van diverse soorten elementen (de numerieke waardes) en menselijk DNA.
Bij het testen wordt in realiteit het DNA van de persoon getest en dit op een zeer onwetenschappelijke wijze en door daarnaast de test af te stemmen op het aanwezige dna in het sars-cov-2 virus,   moet er in de regel wel een positief resultaat uit komen!   Een PCR test, waarvan de uitvinder al had gezegd dat deze niet geschikt was, zal dit (niet biologische) virus nooit kunnen detecteren.


* ER IS GEEN PANDEMIE!   89-94% van alle zogenaamde 'besmettingen' zijn niets anders dan valse positieven!

* PCR-test kan geen besmetting aantonen.  Hele 2e golf is fake. Merendeel nederlandse politici corrupt!   Blijven vasthouden aan de leugens omtrent het testen en volgen de VN 2021-30 agenda.

* 7 Redenen om je niet op corona te laten testen.  (bekijk ook de video van Carrie Madej ! - over vaccinaties, Hydrogel Biosensor!,testen en controleren mensen op afstand (A.I.)

 
 
 

KLIK HIER OM NAAR DE VORIGE PAGINA TE GAAN