EERDER GEPLAATSTE ARTIKELEN

 
 
 

* Covid Nieuws

* Volgens een eerder gedane uitspraak (Jurispredentie)  van de Voorzieningenrechter, vallen supermarkten (en dus ook winkels) NIET onder publieke binnenruimtes!
   (nu nog iemand die een kort geding wil aanspannen voor een (hopenlijk niet corrupte / andere draai aangevende) rechter, om de mondkapjes maatregel van Rutte & co terug te draaien.

* HET STOPPEN VAN DE TEST EPIDEMIE   Lees het gedeelte over Peru!
   De mensen maakten zelf de keuze om zich niet meer te laten testen. Dit drong uiteindelijk door tot de regering. Geen "besmettingen" meer en geen cijfers, dus geen basis meer voor de vrijheidsberovende maatregelen.
   DIT KAN DE OPLOSSING ZIJN, al dan niet samen met gerichte dagelijkse demonstraties, dit om de druk op te voeren.


* De Marketing van gebakken lucht.   De tirannie van Rutte & Co (het virus is het middel), gesteund door de pharmaceutische industrie, de WHO (van Bill gates), de corrupte media en het zichzelf uitgeschakelde parlement zijn er op uit om door hun beleid welke van leugens en onrealisme aan elkaar hangt, de nederlandse bevolking verder angst aan te jagen, ze door extra maatregelen zoals sluiten van de horeca, deels stilleggen van culturele en sport evenementen etc klein te krijgen en het verder te ontmoedigen zodat er geen of weinig verweer meer van te duchten is.
De "crisis" situatie hebben ze verder verergerd door de zg. besmettingscijfers naar boven "aan te passen" en het opdringen van mondkapjes, welke laatste juist het tegengestelde effect bewerkt, nl. een toename van zieke mensen en sterfgevallen.   Deze psychologische oorlogsvoering, nogmaals m.b.v. de media, waar iedereen tegen elkaar wordt uitgespeelt, gaat door tot aan de (nog niet verplichte) vaccinaties. Dat is hun agenda.

* RIVM betrapt: griepdoden worden coronadoden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KLIK HIER OM NAAR DE VORIGE PAGINA TE GAAN