LOCKDOWNS EN AVONDKLOK


 
 
U BENT NOG MAAR EEN KORTE TIJD VERWIJDERT VAN EEN TOTALE DICTATUUR, GROTE ARMOEDE EN EEN BEPERKT BEWUSTZIJN DOOR HET DAN VERPLICHTE VACCIN!
Ook de voedselvoorraad en de beschikbaarheid hiervan willen ze aanpakken en reduceren

 

* Weer een illegale spoedwet, avondklok, Nederland een schijndemocratie

* Corruptie alom! Jaap van Dissel en rechter avondklokzaak goede maatjes

* Avondklok blijft gehandhaaft dankzij politieke intriges en misbruik van bestaande wetgeving

* Dictatuur Nederland is een feit. Sieg Heil!

* Rechter zet per direct streep door avondklok

* De avondklok wordt nu voor altijd onderdeel van ons bestaan

* Lockdown, één jaar later – Het werkt niet, het heeft nooit gewerkt en het was niet de bedoeling dat het zou werken

* Valt het kwartje al? Net als vorig jaar: Coronalockdowns eindigen net op tijd voor de Ramadan

 
          
 
 

* Regering wil met harde LOCKDOWN(S) mensen uitputten en rijp maken voor het Covid vaccin. Het argument (reden) van al deze maatregelen is allang doorgeprikt.
  de zg. "besmettingen" zijn een klinkklare leugen en er is ook niets van aan te tonen (ook op basis van andere onderzoekingen wereldwijd!
  de PCR testen vermelden 90% positief of hoger, wat absoluut onmogelijk is(wetenschappelijk gezien)
  als het nederlandse volk nu niet in actie komt (alle opgedwongen maatregelen afwijzen en dit in de praktijk demonstreren), is het reddeloos verloren (zie ook de rubriek: leugens en risico's omtrent de nep testen;
  (het gedeelte over Peru)

 

* Lockdown en enquettes. Attentie: enquettes van de media, vooral van TV en Radio, zijn in de regel niet te vertrouwen. Ze werken voor de NWO elite in nederland en manipuleren de uitkomsten.  (andere uitkomsten laten ze nl. niet toe !)
 Niemand gelooft toch dat 2/3 van de nederlanders een lockdown wil.   Hoeveel mensen trappen er niet in deze bagger? En alles maar geloven wat ze publiceren over de "nep besmettingen"     Verstand op nul, angst op oneindig.
 De griep slachtoffers bestaan opeens niet meer, nee, daar hebben we corona van gemaakt. Anders zijn de "besmettingcijfers" te laag. Zo zal het straks ook gaan als de bende van Rutte een verlenging of 2e lockdown start in januari.
 Waarschuwing!   neem s.v.p. geen Pfizer vaccin of elk ander vaccin. U speelt met uw leven!  En laat u vooral niet testen. Ook daar stoppen ze wat in!


  Via de test epidemie op weg naar de Nieuwe Wereld Orde    (Leest u ook de tekst van deze link !)


* Petitie 'Stop de Lockdown, nederland weer vrij'.   FVD kamerlid van Hagen dient motie van wantrouwen in.
  nederland wordt opzettelijk en doelbewust afgebroken en kapot gemaakt door Rutte & Co. (marionetten van het WEF en de WHO)    (verder veel info omtrent de stand van zaken in nederland)

* Hugo de Jonge (hulpje van bastaard rutte) zegt dat de lockdown ook na half januari van kracht blijft.   Gooit alles weer op de nep "besmettings" cijfers. (de economie is nog niet voldoende vernietigd  (Great Reset)

 
 
 
 


KLIK HIER OM NAAR DE VORIGE PAGINA TE GAAN