<B>Covid-19: Feiten en waarheid over het corona virus</B>

OVERTUIG U ZELF DOOR DE OP DEZE WEBSITE GEGEVEN INFORMATIE !   Artikelen over feiten en waarheden omtrent het Corona virus

* Onze fundamentele rechten

* Verplichting voor het dragen van mondkapjes is tegen de grondwet alsook in strijd met andere wetten, zoals de Arbowet!

* Hoe erg de terreur kan worden in een DDR 2 maatschappij

* Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel      -  Al in 2015 ! had Rothschild (Illuminaat) patent aangevraagd voor een testmethode van Covid-19! .

* Wereldwijde lockdown is een georganiseerde misdaad van de NWO elite.   Plus de smerige rol van de nederlandse media!

* Het grote Corona schandaal.   Het is niet alleen een hoax, het is de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis!!

*(D) De Politieke Plandemie, het Covid-19 plan in stappen d.m.v. lockdowns e.a. maatregelen naar de Endlösung

*(E) The Covid-Plan / Rockefeller Lockstep 2010. Het Plan, in stappen en fasen


* FALSE FLAG EVENT NABIJ, ALSOOK DE 3E WERELDOORLOG, INSTORTING FINANCIELE SYSTEEM, DE OPNAME  (zie: rubriek God en geloof)
   Het blokkeren van alle anti-vax critici op het internet staat ook op de planning

* Communistische politiestaat, naar Chinees model, komt steeds dichterbij!    LEEST U DEZE UITVOERIGE ANALYSE


* VIDEO - Corona, op zoek naar de waarheid  -(Klik rechts onderin de balk op “cc” en kies voor ondertiteling “Dutch”)
    De meest verwijderde docu van het moment.


* (E)HET EINDE IS HIER - Project Mosaic & en het einde van jouw bestaan (MET AFBEELDINGEN)


* Coronawet opnieuw verlengd en nieuwe versie komt met celstraf

* Wat iedereen (die nog nadenkt) al wist: NA VACCINATIES BLIJVEN MONDKAPJES EN 1,5 METER VERPLICHT !!

* Gezonde kinderen, gevaarlijke vaccinaties en vele, vele bijwerkingen

* WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest !

* Het coronavirus bestaat niet en covid-19 is de griep!

* Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te doden

* Artsen geschokt: 'Kans om te sterven aan corona 1 op 19,1 miljoen' !  (risico op besmettingen is extreem laag)

* Huisarts kraakt coronabeleid Rutte: Een grote leugen.   (kabinet Rutte stuurt samenleving richtimg afgrond!)

* De corona blunders van Rutte & co   (plus de waardeloze mondkapjes en de valse PCR-testen)

*(E) NWO - ID - 1984 - Plandemic   

* Ontmaskering van Hugo de Jonge (Het gaat echt om de met recht levensgevaarlijke vaccinaties! )

* Jaap van Dissel (RIVM) geeft toe: sterftecijfer coronavirus is te vergelijken met dat van de griep

* Mensen zijn het pestbeleid van paniekpremier Rutte helemaal zat

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
Afbeelding immuun Afbeelding Kaag


* Voordat je gaat stemmen, nog even dit ....

* Sigrid Kaag (D666) gaat onze toekomst bepalen

* Bilderberg en het WEF willen ons Sigrid Kaag (D666) door de strop duwen.

* Nederland ook op weg naar een tirannie ???    Lees deze schokkende file

* Tirannie in opbouw, door Rutte & co.  Lees ook dit artikel!   (ook veel informatie over mondkapjes!)

* De GGD als de STASI van Nederland.   Het gaat hier dezelfde kant uit als in de vroegere DDR waar je ook de buren niet kon vertrouwen.

* Leven we al in een politiestaat?

* Jort Kelder OP1 propageert politiestaat en massale vaccinatie!

* Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie

* Media kreeg opdracht van de regering om angst te zaaien    DE HELE MEDIA LIEGT!

* Covid-19 is het plan voor het invoeren van de NWO-Dictatuur.  Over de CORRUPTE MAFIA COALITIE IN DEN HAAG


 
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Testen en mondkapjes e.a maatregelen zijn zinloos !

* De corona maatregelen maken alles kapot !

* Meer Covid19 nieuws

*(E) De VN lanceert nieuw Biometric ID

* Event 21- de agenda 2021/2030 van de Verenigde Naties. Pandemie oefening Bill Gates (gepland v.a. 2007! - Maxima(toespraak omtrent digitaal ID-bewijs), Rutte(agenda 2030)

* Plannen voor 2021. Agenda 2021-2030. WEF, Great Reset, Bill Gates


* DE NEDERLANDSE BEVOLKING MOET WAKKER WORDEN  (en reageren!)    (angst, bang voor incidenten, bekeuring, verlies van baan,   omgang/reactie met winkelpersoneel,familie,kennissen,buren e.a.
zich alleen op TV/MMS richten, die spreken "de waarheid" (andere bronnen zijn "complotdenkers"),   dit kan niet waar zijn,   gewoon alles wegdenken en muilkorf opzetten.    Herkent u zichzelf?


* De Media - NEPNIEUWS, LEUGENS, VERDRAAIING VAN DE WAARHEID (en niet alleen m.b.t. covid-19/corona)

*(E) De Covid 19 Massamoord, lang geleden gepland. (5G, 6G, EMR, Chemtrails, Bill Gates. WEF. Global Reset, Soros, WHO, de VN(satanisch)    (Video)

 
 
 

JE KAN DE WAARHEID NIET VERANDEREN, MAAR DE WAARHEID KAN JOU VERANDEREN

 
 

Belangrijk om te weten is dat de meeste kranten, tv en radiozenders (MSM) en veel websites worden beheerd door personen die achter de globalisten staan en achter agenda 21 en 30 van de Verenigde Naties.

Laat u zich niet langer programmeren (hersenspoelen) door de dagelijkse leugens en propaganda en angstmakerij van de MSM, waaronder alle reguliere tv stations, radiozenders, dagbladen en de meeste tijdschriften vallen.
Stelt u zich niet langer open hiervoor. Ook in de reclame blokken zitten veel sublimenal boodschappen(signalen) die uw onderbewustzijn programmeren!
De waarheid laten ze zelden zien of horen en ander belangrijk nieuws wordt achtergehouden, zodat u onwetend blijft.
Ook leerlingen op scholen en universiteiten worden door deze media beinvloedt.  Daarnaast geven leerkrachten in de regel vaak onjuiste informatie!

De media wordt niet alleen misbruikt voor propaganda en leugens, maar ook om personen zwart te maken en zelfs te bedreigen, wanneer ze uit de school klappen over belangrijke zaken die ze willen openbaren, zoals wat er niet klopt aan de test procedures en vaccinaties. Beiden zijn gevaarlijk en wetenschappelijk niet onderbouwd.   Ook critici en mensen die twijfelen aan het beleid en uitspraken van de overheid e.a., worden belachelijk gemaakt of weggezet als verward of complotdenker. Dit is hun taktiek om een voorbeeld te stellen en daarmee anderen met soortgelijke twijfels en uitspraken de mond te snoeren.
Door alles te ontkennen en personen als complotdenkers te kenmerken, hun bronnen in diskrediet te brengen en ze als a-sociaal te bestempelen t.o.v. de voorstanders van vaccinaties, hopen ze een groot deel van de bevolking te overtuigen en ze op te zetten tegen diegenen die de waarheid willen openbaren. De overheid (maar ook het RIVM, het OMT, de GGD en regionale overheidsinstellingen), trekken m.b.v. de corrupte media een lijn, om de waarheid te onderdrukken.
Om dit te kunnen doorbreken is objectieve informatie van levensbelang. Daarom zou het mooi zijn, als ieder persoon die de informatie op deze website heeft gelezen en hier achter staat, deze informatie doorgeeft aan anderen, al was het maar alleen de naam van deze website. Dan kunnen de mensen zelf thuis op hun gemak lezen wat er staat en hopenlijk de juiste conclusie trekken omtrent de "corona crisis"

Richt u zich daarnaast voor nieuws vooral op alternatieve nieuwsbronnen (alternatieve websites) en geef de tv een lagere prioriteit. Radio en tv zijn in wezen uw grootste vijand!! Zij beinvloeden mensen het meest, in negatieve zin.

De media hebben tot taak 24/7 per week nepnieuws, onwaarheden en angst te verspreiden; dit om de bevolking murw te maken.
Nagenoeg alle media zijn in de laatste decennia opgekocht resp. “aangepast” door de elite (Soros, Bilderbergers, Rothschild e.a.), om alleen dat te publiceren wat past in hun agenda.

De regering en de schijnoppositie is in de regel van hetzelfde laken een pak. Een groot deel van deze personen zijn ook lid van de Bilderbergers, WEF (Davos), Vrijmetselaars (Freemasons) e.a. groepen. Rutte, Merkel, Macron, Trump en velen anderen zijn freemasons (vrijmetselaars) Ze hebben enorm veel macht en invloed, vooral achter de schermen. Hun god is lucifer (satan)


En hun agenda is:    een wereldregering en de huidige wereldbevolking van 7.9 miljard mensen terug brengen tot 500 miljoen mensen!  (Georgia Guidestones zie afbeelding)

Covid-19 is niet het virus. Het is de naam van het plan om de wereldbevolking grotendeels uit te moorden!   Dit is geen sciencefiction of conspiracy theorie.  


 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
 

Fact checkers, dit is een groep mensen die opdracht hebben alles wat waarheid is om te keren, belachelijk te maken, diegenen die de waarheid verkondigen als zg. complotdenkers neer te zetten.   Ditzelfde geldt ook voor allerlei websites, of het nu gaat om corona, de nwo e.a., deze websites geven met opzet verkeerde informatie en maken diegenen die de waarheid publiceren zwart.   Zij allen werken, bewust of onbewust, voor de NWO.   Trap er niet in!
Deze groepen, gefinanciert door Soros e.a. treden wereldwijd op!   Met name op tv en radio maken ze zich zelf kenbaar. Critici worden in de regel niet toegelaten!!

 

TIP:    Zoek in google resp. youtube, bitchute, duckduckgo naar:
 
Nieuwe Wereld Orde, merkteken van het beest, de chip, freemasons, vrijmetselaars, illuminaten, 5G, 6G, eindtijd, endtime, chemtrails, louis pasteur is fake, Openbaring 13, neuralink, kunstmatige intelligentie, mark of the beast, the new world order, the great reset, censuur door youtube, google en sociale netwerken, committee of 300, wereld economic forum (=WEF), bible the narrow road


LET OP:    Youtube + Google tonen bij zoekopdrachten meestal alleen de websites met andere "feiten" en onwaarheden en geven soms negatief commentaar over opgegeven zoekwoorden resp. gevonden websites!


Alternatieven:    www.Bitchute.com of www.Brighteon.com (i.p.v. you tube),   DuckDuckGo (i.p.v. google)  Parler (i.p.v. facebook, twitter e.a.)

 
 
  KLIK HIER OM NAAR DE VORIGE PAGINA TE GAAN