COVID-19 (Het Plan),   CORONA "VIRUS", DE NEP PANDEMIE EN HET W E F            - Laat u zich niet hersenspoelen of angst aanjagen -     Dat willen ze juist!

DE CORONA PANDEMIE IS EEN GROTE HOAX !

Er is eerder sprake van een Test Plandemie, om de "besmetting" cijfers op te krikken !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   De informatie op deze site kan voor sommigen wellicht onbegrijpelijk overkomen, maar het zijn wel aantoonbaar op waarheid beruste feiten, bevestigd door wetenschappers en medici wereldwijd
   Leest u daarom eerst het artikel 'De shockerende waarheid over Covid-19', voordat u misschien te snel een onjuiste conclusie trekt!

* (E),(N), De shockerende waarheid over Covid-19, zeer uitgebreidde informatie.    Belangrijk!   U moet dit absoluut lezen    ( onder menu in deze link staan nog meer onderwerpen)


   Al sinds ongeveer 1 jaar is er sprake van het zg. coronavirus en een wereldwijde pandemie.   Regeringen in paniek, bevolking in angst.  Maar is deze angst terecht?    Na veel onderzoek, lezen van documenten en
  getuigenissen van wetenschappers, dokters e.a. ben ik (en velen met mij) tot de volgende conclusie gekomen:

 1. Het Sars-cov-2 virus is een gemaakt virus (uit Wuhan) en is minder fataal dan het griepvirus, waar jaarlijks veel meer mensen aan overlijden.   Alleen hoogbejaarde mensen en iedereen met een zwak immuunstelsel lopen wel risicio!
  Dit (niet biologische) virus  kan echter niet door testen gedetecteerd worden, alleen onschuldige virussen, organische afvalstoffen en DNA/RNA die elk mens heeft. En dit wordt dan als “positieve test uitslag” gekenmerkt, wat het niet is!

  NB: (virussen zijn in werkelijkheid exosomen)   Coronavirussen zijn vergelijkbaar met griepvirussen. Als mensen al een coronavirus hebben, veelal is dit niet merkbaar, betekent dit niets. Zolang je een gezond immuun systeem hebt, ben je medisch gezond. Laat u dus niets wijsmaken. Coronavirussen zijn net als griepvirussen (wat beiden dus exosomen zijn), een normaal verschijnsel.

 2. De zogenaamde positieve testen zijn onbetrouwbaar. Groot risico van hersenbeschadiging, chip-implantatie, CHRYSPR enzym en virus infectie via testen, ja, via testen! en door nasale vaccinatie.
  Van uw DNA maken ze overigens gelijk een afdruk!     (gebruik s.v.p. ook geen neusspray tegen corona!)

 3. Mondkapjes helpen in het geheel niet, het is absolute waanzin en ze zijn zelfs extreem gevaarlijk voor je gezondheid !!    ***    bacterieële infectie, hersenschade, beschadiging van het immuunsysteem e.a   ***

 4. De 1.5 meter afstand is net als de mondkapjes totale onzin, het heeft geen enkel effect en beiden zijn bedoeld om mensen tegen elkaar uit te spelen, een sfeer van angst te creëren, het individu te vernietigen, gehoorzaamheid af te dwingen en (i.g.v. de 1.5 meter)  om individueel uw lichaamsfuncties en gedachten op afstand te lezen en wijzigen!!,   zonder dat andere personen te dicht bijstaan  (via zendmasten en satelliten)  
  Dit is de ware reden van de 1.5 meter afstand houden!

 5. (5G en 6G)  is levensgevaarlijk, breekt het immuunsysteem af en stimuleert het coronavirus. Is ook al actief in diverse ziekenhuizen!   (en in veel smartphones)      (verband 5G Wuhan/China)
  5G wordt via signalen (van zendmasten en satelliten) verbonden met de nanobots(robots) in de vaccinaties!   Zo kan elke persoon met het vaccin, gecontroleerd worden.
 6. Mensen die door andere oorzaken zijn overleden (ook door griep !), worden gewoon bij de corona slachtoffers opgeteld!   (De griepprik is overigens ook gevaarlijk)

 7. Het zg. "nieuwe normaal" is niet alleen abnormaal, het is ook: crimineel en satanisch van opzet en voor veel mensen funest !

   

   
   
  HET AANTAL HOGE "BESMETTINGEN", BEREKEND OP BASIS VAN DE NEP TESTEN, WORDT DOOR DE CORRUPTE POLITICI, DE CORRUPTE MEDIA, DIVERSE INSTANTIES (GGD) (RIVM), DE EU, DE VN, HET WEF. BILL GATES, WHO, e.a.    GEBRUIKT ALS BASIS EN RECHTVAARDIGING
  VOOR MAATREGELEN ZOALS:  :MONDJESKAPPLICHT, 1.5 METER, AVONDKLOK, LOCKDOWNS, QUARANTAINE EN STRAKS DE OPGEDRONGEN VACCINATIES.  

  DE TESTEN EN DE DAARUIT VOORTKOMENDE "BESMETTINGEN" ZIJN WETENSCHAPPELIJK NIET ONDERBOUWD EN FOUTIEF.

  HIERDOOR ZIJN OOK DE AANTALLEN "BESMETTINGEN" RUIMSCHOOTS OVERDREVEN.   ER KAN HIER GEEN SPRAKE ZIJN VAN EEN PANDEMIE!

  ALS DE MENSEN ZICH NIET MEER LATEN TESTEN, STORT HET HELE KAARTENHUIS IN ELKAAR !!

   
   

   
   
     Het grootste obstakel voor ieder die de waarheid belangrijk vindt en niet alles voetstoots aanneemt maar kritisch onderzoekt, zijn diegenen die:

  (en/of)  goedgelovig zijn, ongeinteresseerd, gemakzuchtig, bang (laf), niets aannemen wanneer het om de waarheid gaat (zelf met aantonen van veel bewijzen), de tv/radio en kranten (MainstreamMedia) geloven,
  de (corrupte)regering geloven, alles maar voetstoots aannemen wat er door dezen wordt gezegd en gepubliceerd, gehersenspoeld, kunnen of willen waarheid niet van leugen onderscheiden,
  mee lopen met de massa, geen -in hun ogen- negatief nieuws(waarheid) willen aanhoren, alleen maar openstaan voor de dingen van deze wereld: geld, status, baantje, vakantie, sport, amusement, koopzucht, sex etc.

  ZELF NIET KRITISCH GENOEG ZIJN OM AL DAT GENE TE ONDERZOEKEN!  (het overgrote deel van dezen zullen mede daarom straks het Merkteken van het Beest -de Antichrist- aanvaarden)

   
   

  OVERTUIG U ZELF DOOR DE OP DEZE WEBSITE GEGEVEN INFORMATIE !   Artikelen over feiten en waarheden omtrent het Corona virus

  * Onze fundamentele rechten

  * Verplichting voor het dragen van mondkapjes is tegen de grondwet alsook in strijd met andere wetten, zoals de Arbowet!

  * Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (volledige tekst)

  * Hoe erg de terreur kan worden in een DDR 2 maatschappij

  * Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel      -  Al in 2015 ! had Rothschild (Illuminaat) patent aangevraagd voor een testmethode van Covid-19! .

  * Wereldwijde lockdown is een georganiseerde misdaad van de NWO elite.   Plus de smerige rol van de nederlandse media!

  * Het grote Corona schandaal.   Het is niet alleen een hoax, het is de grootste misdaad in de menselijke geschiedenis!!

  *(D) De Politieke Plandemie, het Covid-19 plan in stappen d.m.v. lockdowns e.a. maatregelen naar de Endlösung

  *(E) The Covid-Plan / Rockefeller Lockstep 2010. Het Plan, in stappen en fasen


  * FALSE FLAG EVENT NABIJ, ALSOOK DE 3E WERELDOORLOG, INSTORTING FINANCIELE SYSTEEM, DE OPNAME  (zie: rubriek God en geloof)
     Het blokkeren van alle anti-vax critici op het internet staat ook op de planning

  * Communistische politiestaat, naar Chinees model, komt steeds dichterbij!    LEEST U DEZE UITVOERIGE ANALYSE


  * VIDEO - Corona, op zoek naar de waarheid  -(Klik rechts onderin de balk op “cc” en kies voor ondertiteling “Dutch”)
      De meest verwijderde docu van het moment.


  * (E)HET EINDE IS HIER - Project Mosaic & en het einde van jouw bestaan (MET AFBEELDINGEN)  * De naderende storm

  * Met het corona beleid overtreedt de regering op essentiële punten de wet

  * ‘Machtswellustige en mediageile Hugo de Jonge heeft lak aan de wet’

  * Het Outbreak Management Team aanjagers van de angstpandemie

  * Coronawet opnieuw verlengd en nieuwe versie komt met celstraf

  * Gezonde kinderen, gevaarlijke vaccinaties en vele, vele bijwerkingen

  * WHO waarschuwt dat volgende pandemie eraan komt; vaccins worden al getest !  * “Coronavirus” aangetoond met rotzooi-wetenschap door een oplichtersbende – Dr. Tom Cowan

  * Het coronavirus bestaat niet en covid-19 is de griep!

  * Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan -   Artikel 3/2020

  * Waarom en hoe ze van plan zijn zeven miljard mensen te doden

  *(E) NWO - ID - 1984 - Plandemic   

  * Ontmaskering van Hugo de Jonge (Het gaat echt om de met recht levensgevaarlijke vaccinaties! )

  * Jaap van Dissel (RIVM) geeft toe: sterftecijfer coronavirus is te vergelijken met dat van de griep

  * Mensen zijn het pestbeleid van paniekpremier Rutte helemaal zat

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
  Afbeelding immuun Afbeelding Kaag


  * Sigrid Kaag (D666) gaat onze toekomst bepalen

  * Bilderberg en het WEF willen ons Sigrid Kaag (D666) door de strop duwen.

  * Tirannie in opbouw, door Rutte & co.  Lees ook dit artikel!   (ook veel informatie over mondkapjes!)

  * De GGD als de STASI van Nederland.   Het gaat hier dezelfde kant uit als in de vroegere DDR waar je ook de buren niet kon vertrouwen.

  * Leven we al in een politiestaat?

  * Covid-19 is het plan voor het invoeren van de NWO-Dictatuur.  Over de CORRUPTE MAFIA COALITIE IN DEN HAAG


   
   

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  * Testen en mondkapjes e.a maatregelen zijn zinloos !

  *(E) De VN lanceert nieuw Biometric ID

  * Event 21- de agenda 2021/2030 van de Verenigde Naties. Pandemie oefening Bill Gates (gepland v.a. 2007! - Maxima(toespraak omtrent digitaal ID-bewijs), Rutte(agenda 2030)

  * Plannen voor 2021. Agenda 2021-2030. WEF, Great Reset, Bill Gates


  * DE NEDERLANDSE BEVOLKING MOET WAKKER WORDEN  (en reageren!)    (angst, bang voor incidenten, bekeuring, verlies van baan,   omgang/reactie met winkelpersoneel,familie,kennissen,buren e.a.
  zich alleen op TV/MMS richten, die spreken "de waarheid" (andere bronnen zijn "complotdenkers"),   dit kan niet waar zijn,   gewoon alles wegdenken en muilkorf opzetten.    Herkent u zichzelf?


  * De Media - NEPNIEUWS, LEUGENS, VERDRAAIING VAN DE WAARHEID (en niet alleen m.b.t. covid-19/corona)

  *(E) De Covid 19 Massamoord, lang geleden gepland. (5G, 6G, EMR, Chemtrails, Bill Gates. WEF. Global Reset, Soros, WHO, de VN(satanisch)    (Video)

   
   
   

  JE KAN DE WAARHEID NIET VERANDEREN, MAAR DE WAARHEID KAN JOU VERANDEREN

   
   

  Belangrijk om te weten is dat de meeste kranten, tv en radiozenders (MSM) en veel websites worden beheerd door personen die achter de globalisten staan en achter agenda 21 en 30 van de Verenigde Naties.

  Laat u zich niet langer programmeren (hersenspoelen) door de dagelijkse leugens en propaganda en angstmakerij van de MSM, waaronder alle reguliere tv stations, radiozenders, dagbladen en de meeste tijdschriften vallen.
  Stelt u zich niet langer open hiervoor. Ook in de reclame blokken zitten veel sublimenal boodschappen(signalen) die uw onderbewustzijn programmeren!
  De waarheid laten ze zelden zien of horen en ander belangrijk nieuws wordt achtergehouden, zodat u onwetend blijft.
  Ook leerlingen op scholen en universiteiten worden door deze media beinvloedt.  Daarnaast geven leerkrachten in de regel vaak onjuiste informatie!

  De media wordt niet alleen misbruikt voor propaganda en leugens, maar ook om personen zwart te maken en zelfs te bedreigen, wanneer ze uit de school klappen over belangrijke zaken die ze willen openbaren, zoals wat er niet klopt aan de test procedures en vaccinaties. Beiden zijn gevaarlijk en wetenschappelijk niet onderbouwd.   Ook critici en mensen die twijfelen aan het beleid en uitspraken van de overheid e.a., worden belachelijk gemaakt of weggezet als verward of complotdenker. Dit is hun taktiek om een voorbeeld te stellen en daarmee anderen met soortgelijke twijfels en uitspraken de mond te snoeren.
  Door alles te ontkennen en personen als complotdenkers te kenmerken, hun bronnen in diskrediet te brengen en ze als a-sociaal te bestempelen t.o.v. de voorstanders van vaccinaties, hopen ze een groot deel van de bevolking te overtuigen en ze op te zetten tegen diegenen die de waarheid willen openbaren. De overheid (maar ook het RIVM, het OMT, de GGD en regionale overheidsinstellingen), trekken m.b.v. de corrupte media een lijn, om de waarheid te onderdrukken.
  Om dit te kunnen doorbreken is objectieve informatie van levensbelang. Daarom zou het mooi zijn, als ieder persoon die de informatie op deze website heeft gelezen en hier achter staat, deze informatie doorgeeft aan anderen, al was het maar alleen de naam van deze website. Dan kunnen de mensen zelf thuis op hun gemak lezen wat er staat en hopenlijk de juiste conclusie trekken omtrent de "corona crisis"

  Richt u zich daarnaast voor nieuws vooral op alternatieve nieuwsbronnen (alternatieve websites) en geef de tv een lagere prioriteit. Radio en tv zijn in wezen uw grootste vijand!! Zij beinvloeden mensen het meest, in negatieve zin.

  De media hebben tot taak 24/7 per week nepnieuws, onwaarheden en angst te verspreiden; dit om de bevolking murw te maken.
  Nagenoeg alle media zijn in de laatste decennia opgekocht resp. “aangepast” door de elite (Soros, Bilderbergers, Rothschild e.a.), om alleen dat te publiceren wat past in hun agenda.

  De regering en de schijnoppositie is in de regel van hetzelfde laken een pak. Een groot deel van deze personen zijn ook lid van de Bilderbergers, WEF (Davos), Vrijmetselaars (Freemasons) e.a. groepen. Rutte, Merkel, Macron, Trump en velen anderen zijn freemasons (vrijmetselaars) Ze hebben enorm veel macht en invloed, vooral achter de schermen. Hun god is lucifer (satan)


  En hun agenda is:    een wereldregering en de huidige wereldbevolking van 7.9 miljard mensen terug brengen tot 500 miljoen mensen!  (Georgia Guidestones zie afbeelding)

  Covid-19 is niet het virus. Het is de naam van het plan om de wereldbevolking grotendeels uit te moorden!   Dit is geen sciencefiction of conspiracy theorie.  


   
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  
   

  Fact checkers, dit is een groep mensen die opdracht hebben alles wat waarheid is om te keren, belachelijk te maken, diegenen die de waarheid verkondigen als zg. complotdenkers neer te zetten.   Ditzelfde geldt ook voor allerlei websites, of het nu gaat om corona, de nwo e.a., deze websites geven met opzet verkeerde informatie en maken diegenen die de waarheid publiceren zwart.   Zij allen werken, bewust of onbewust, voor de NWO.   Trap er niet in!
  Deze groepen, gefinanciert door Soros e.a. treden wereldwijd op!   Met name op tv en radio maken ze zich zelf kenbaar. Critici worden in de regel niet toegelaten!!

   

  TIP:    Zoek in google resp. youtube, bitchute, duckduckgo naar:
   
  Nieuwe Wereld Orde, merkteken van het beest, de chip, freemasons, vrijmetselaars, illuminaten, 5G, 6G, eindtijd, endtime, chemtrails, louis pasteur is fake, Openbaring 13, neuralink, kunstmatige intelligentie, mark of the beast, the new world order, the great reset, censuur door youtube, google en sociale netwerken, committee of 300, wereld economic forum (=WEF), bible the narrow road


  LET OP:    Youtube + Google tonen bij zoekopdrachten meestal alleen de websites met andere "feiten" en onwaarheden en geven soms negatief commentaar over opgegeven zoekwoorden resp. gevonden websites!


  Alternatieven:    www.Bitchute.com of www.Brighteon.com (i.p.v. you tube),   DuckDuckGo (i.p.v. google)  Parler (i.p.v. facebook, twitter e.a.)

   
   
   

  • Maak kopien van deze pagina en verspreidt ze of geef ze aan kennissen / familie.
  • Zij zullen u (hopenlijk) dankbaar zijn !


  KLIK HIER OM NAAR DE VORIGE PAGINA TE GAAN