COVID-19 (Het Plan),   CORONA "VIRUS", DE NEP PANDEMIE EN HET W E F            - Laat u zich niet hersenspoelen of angst aanjagen -     Dat willen ze juist!

DE CORONA PANDEMIE IS EEN GROTE HOAX !

Er is eerder sprake van een Test Plandemie, om de "besmetting" cijfers op te krikken !

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   De informatie op deze site kan voor sommigen wellicht onbegrijpelijk overkomen, maar het zijn wel aantoonbaar op waarheid beruste feiten, bevestigd door wetenschappers en medici wereldwijd
   Leest u daarom eerst het artikel 'De shockerende waarheid over Covid-19', voordat u misschien te snel een onjuiste conclusie trekt!

* (E),(N), De shockerende waarheid over Covid-19, zeer uitgebreidde informatie.    Belangrijk!   U moet dit absoluut lezen    ( onder menu in deze link staan nog meer onderwerpen)


   Al sinds ongeveer 1 jaar is er sprake van het zg. coronavirus en een wereldwijde pandemie.   Regeringen in paniek, bevolking in angst.  Maar is deze angst terecht?    Na veel onderzoek, lezen van documenten en
  getuigenissen van wetenschappers, dokters e.a. ben ik (en velen met mij) tot de volgende conclusie gekomen:

 1. Het Sars-cov-2 virus is een gemaakt virus (uit Wuhan) en is minder fataal dan het griepvirus, waar jaarlijks veel meer mensen aan overlijden.   Alleen hoogbejaarde mensen en iedereen met een zwak immuunstelsel lopen wel risicio!
  Dit (niet biologische) virus  kan echter niet door testen gedetecteerd worden, alleen onschuldige virussen, organische afvalstoffen en DNA/RNA die elk mens heeft. En dit wordt dan als “positieve test uitslag” gekenmerkt, wat het niet is!

  NB: (virussen zijn in werkelijkheid exosomen)   Coronavirussen zijn vergelijkbaar met griepvirussen. Als mensen al een coronavirus hebben, veelal is dit niet merkbaar, betekent dit niets. Zolang je een gezond immuun systeem hebt, ben je medisch gezond. Laat u dus niets wijsmaken. Coronavirussen zijn net als griepvirussen (wat beiden dus exosomen zijn), een normaal verschijnsel.

 2. De zogenaamde positieve testen zijn onbetrouwbaar. Groot risico van hersenbeschadiging, chip-implantatie, CHRYSPR enzym en virus infectie via testen, ja, via testen! en door nasale vaccinatie.
  Van uw DNA maken ze overigens gelijk een afdruk!     (gebruik s.v.p. ook geen neusspray tegen corona!)

 3. Mondkapjes helpen in het geheel niet, het is absolute waanzin en ze zijn zelfs extreem gevaarlijk voor je gezondheid !!    ***    bacterieŽle infectie, hersenschade, beschadiging van het immuunsysteem e.a   ***

 4. De 1.5 meter afstand is net als de mondkapjes totale onzin, het heeft geen enkel effect en beiden zijn bedoeld om mensen tegen elkaar uit te spelen, een sfeer van angst te creŽren, het individu te vernietigen, gehoorzaamheid af te dwingen en (i.g.v. de 1.5 meter)  om individueel uw lichaamsfuncties en gedachten op afstand te lezen en wijzigen!!,   zonder dat andere personen te dicht bijstaan  (via zendmasten en satelliten)  
  Dit is de ware reden van de 1.5 meter afstand houden!

 5. (5G en 6G)  is levensgevaarlijk, breekt het immuunsysteem af en stimuleert het coronavirus. Is ook al actief in diverse ziekenhuizen!   (en in veel smartphones)      (verband 5G Wuhan/China)
  5G wordt via signalen (van zendmasten en satelliten) verbonden met de nanobots(robots) in de vaccinaties!   Zo kan elke persoon met het vaccin, gecontroleerd worden.
 6. Mensen die door andere oorzaken zijn overleden (ook door griep !), worden gewoon bij de corona slachtoffers opgeteld!   (De griepprik is overigens ook gevaarlijk)

 7. Het zg. "nieuwe normaal" is niet alleen abnormaal, het is ook: crimineel en satanisch van opzet en voor veel mensen funest !

   

   
   
  HET AANTAL HOGE "BESMETTINGEN", BEREKEND OP BASIS VAN DE NEP TESTEN, WORDT DOOR DE CORRUPTE POLITICI, DE CORRUPTE MEDIA, DIVERSE INSTANTIES (GGD) (RIVM), DE EU, DE VN, HET WEF. BILL GATES, WHO, e.a.    GEBRUIKT ALS BASIS EN RECHTVAARDIGING
  VOOR MAATREGELEN ZOALS:  :MONDJESKAPPLICHT, 1.5 METER, AVONDKLOK, LOCKDOWNS, QUARANTAINE EN STRAKS DE OPGEDRONGEN VACCINATIES.  

  DE TESTEN EN DE DAARUIT VOORTKOMENDE "BESMETTINGEN" ZIJN WETENSCHAPPELIJK NIET ONDERBOUWD EN FOUTIEF.

  HIERDOOR ZIJN OOK DE AANTALLEN "BESMETTINGEN" RUIMSCHOOTS OVERDREVEN.   ER KAN HIER GEEN SPRAKE ZIJN VAN EEN PANDEMIE!

  ALS DE MENSEN ZICH NIET MEER LATEN TESTEN, STORT HET HELE KAARTENHUIS IN ELKAAR !!

   
   

   
   
     Het grootste obstakel voor ieder die de waarheid belangrijk vindt en niet alles voetstoots aanneemt maar kritisch onderzoekt, zijn diegenen die:

  (en/of)  goedgelovig zijn, ongeinteresseerd, gemakzuchtig, bang (laf), niets aannemen wanneer het om de waarheid gaat (zelf met aantonen van veel bewijzen), de tv/radio en kranten (MainstreamMedia) geloven,
  de (corrupte)regering geloven, alles maar voetstoots aannemen wat er door dezen wordt gezegd en gepubliceerd, gehersenspoeld, kunnen of willen waarheid niet van leugen onderscheiden,
  mee lopen met de massa, geen -in hun ogen- negatief nieuws(waarheid) willen aanhoren, alleen maar openstaan voor de dingen van deze wereld: geld, status, baantje, vakantie, sport, amusement, koopzucht, sex etc.

  ZELF NIET KRITISCH GENOEG ZIJN OM AL DAT GENE TE ONDERZOEKEN!  (het overgrote deel van dezen zullen mede daarom straks het Merkteken van het Beest -de Antichrist- aanvaarden)

   
   
  KLIK HIER OM NAAR DE VORIGE PAGINA TE GAAN