Verkiezingsuitslag legaliseert bezettingsregime | Het Verzet moet zich organiseren


18 maart 2021

Woensdag 17 maart 2021 gaat de geschiedenisboekjes in als de dag dat meer dan 80% van de stemgerechtigde Nederlanders zich hebben geschikt in een permanente staat van onderhorigheid aan decreten. Uitgevoerd door buitenlandse agenten met een Nederlands staatsburgerschap. Ruim 10 miljoen Nederlanders hebben het lot bezegeld voor de resterende 7 miljoen, waaronder de jeugd. Deze verkiezingen zijn niet alleen vervalst, maar duidelijk voorspeld, onder anderen door ons in eerdere artikelen.

In de aanloop naar de verkiezingen maakten peilingen steeds duidelijk dat VVD en D’66 aan de verliezende hand waren. Tot drie dagen voor de verkiezingen een artikel in de Telegraaf verscheen stond de VVD op 3 zetels verlies en D’66 zelfs op 6 zetels in de min. Maar in dat artikel werd als donderslag bij heldere hemel gewag gemaakt van een geweldige opmars van met name D’66, maar ook de andere regeringspartijen. De Nederlanders zouden maar wat in hun nopjes zijn met het gevoerde beleid. Over de FVD karavaan verder geen nieuws. Het was blijkbaar op dat moment dat de telcomputers in stelling waren gebracht om de overwinning van het regeringsbeleid tot stand te brengen.

De beleidsmakers hadden blijkbaar bepaald, dat de christentak uit de macht moest worden geëlimineerd en FVD buiten de macht moest worden gehouden. Daar kun je leuke algoritmes voor schrijven. We kennen dat nog uit de stille, nachtelijke overwinning van Biden, waarbij computers werden gereset en poststemmen werden bijgedrukt dan wel versnipperd. Er zullen in de nabije toekomst heel wat verhalen boven water komen die bevestigen dat er is gerommeld tot en met.

Drie dagen na dat bewuste artikel bleek inderdaad dat in een mum van tijd – binnen 3 dagen – de mening van de Nederlander compleet was gekanteld. De VVD steeg van – 3 zetels naar + 2 zetels. D’66 deed het helemaal fantastisch: van – 6 zetels naar + 4 zetels. In totaal werden 15 zetels in amper 3 dagen “geflipt”. Het charisma van Kaag bleek een ENORME stemmentrekker te zijn. Kaag en charisma is vergelijkbaar met een tang op een varken. Onze conclusie: vergeet het maar, dit is onmogelijk.

Een tweede signaal was het feit dat direct na de tweede exitpoll in opdracht van de Staats TV, het feestje bij D’66 al losbarstte. Er was nog niet eens één enkele uitslag gemeld, maar de champagne vloeide al. Dan weet je dus op voorhand dat de “grote wisseltruc” is geslaagd.

Toch hebben er nog 500.000 mensen op FVD gestemd (5%), met andere woorden: stemmen die bij FVD zijn blijven hangen. Dit moeten er veel meer zijn geweest, maar die stemmen zijn overgeheveld naar D’66. Ook de PVV heeft 3 zetels verloren, overgeheveld naar de VVD. Met dank aan Wilders, die zo braaf met het beleid mee is gegaan, hetgeen dus niets heeft opgeleverd. De PVV is nu eenmaal een bliksemafleider voor de VVD. De FVD is de grootste ledenpartij en is als geen ander bezig met het opbouwen van een grondbeweging. Die moet buitenparlementair en parallel zijn, het veranderen van een bedrijfscultuur door er klakkeloos aan mee te doen is zinloos. Bewijzen dat er is gefraudeerd en hoe, is eveneens zinloos.

Patriotten staan boven alle partijen. Maar zij zullen alle bewegingen moeten steunen die willen afrekenen met de STAAT DER NEDERLANDEN CORPORATIE die over de hoofden van de burgers een meerjarencontract heeft met het handelssyndicaat WHO/EU/VN via filialen als RIVM/NHG/GR/Erasmus MC, de MSM etc. Omdat het ongekozen staatshoofd 100% medeplichtig is aan het aanpassen van het bedrijfsreglement zonder overleg met de personeelsleden (de burgers), zullen orangisten en monarchisten moeten begrijpen, dat het “koningshuis” zal worden geruimd. Daarna volgt de rest van het kaartenhuis als vanzelf. Daarmee voldoen we aan de Staatsregeling 1798 (de eerste en enige wettig tot stand gekomen grondwet) die nog steeds geldt volgens artikel 35:

Beste lezers, hoe u het ook wilt wenden of keren: alles valt met het ongekozen staatshoofd die alle wetten heeft getekend en zijn ingevlogen Argentijnse echtgenote, welke namens het Vaticaan u het leven zuur blijft maken. Het apparaat valt met de val van het koningshuis. Dat koningshuis valt vanwege onvoorstelbare criminele handelingen en collaboratie met alles en iedereen die TEGEN het VOLK ingaan. [LINK] Met de corona soap wordt nu een hele generatie verwoest en gereed gemaakt om als bio-robot hun vuile werk af te maken. Niets doen is niet alleen geen optie, het is een misdaad tegen de mensheid. Het VOLK bepaalt wat hier gebeurt, niet een of andere ouwe zak die ons in gebrekkig Engels vertelt dat we het beter krijgen nadat we zijn bestolen, bedrogen en belogen (BBB). De onwetende of onnozele Nederlanders hebben de dictatuur gelegaliseerd – denken ze. Desgevraagd kennen ze eigenlijk niemand die op de VVD of D’66 heeft gestemd.

Het lijkt alsof de verkiezingsuitslag het bezettingsregime heeft gelegaliseerd. Maar dat is een denkfout. De mensen staan elkaar verbaasd aan te kijken wat hier gebeurt. Het heeft wel wat weg van een stille staatsgreep, zoiets als een “troonswisseling”, ook een stille staatsgreep. Er gebeuren in deze dictatuur steeds zaken waar de bevolking niet in is gekend, maar voor een voldongen feit wordt gesteld. En als dat dan is ingedaald, wordt het door een overgrote meerderheid geaccepteerd als “het zal wel zo moeten”. Ondertussen gaat de verpaupering in steden door, 20% van de kleine ondernemers is uitgeschakeld door de absurde maatregelen en de jeugd wordt alvast geprepareerd om een injectie te nemen. Dit kunnen normaal denkende mensen niet toestaan. En het mag ook niet gebeuren. Verzet is de enige optie.

De show is niet voorbij, de show is nog maar net begonnen.

42 gedachtes over “Verkiezingsuitslag legaliseert bezettingsregime | Het Verzet moet zich organiseren

 1. De fascisten denken te kunnen frauderen, maar een volk dat onder fascisten gebukt gaat heeft het recht, nee zelfs de plicht in het verzet te komen. Het is daarbij volstrekt legaal om alle vormen van geweld te gebruiken . De fascisten moeten geen moment rust meer hebben en en de rest van hun armzalige leven achterom kijken.

  LikeGeliked door 4 people

 2. Misschien ben ik hier een afvallige maar ik heb op FvD gestemd. Na veel wikken en wegen toch gestemd en dat na jaren niet te hebben gedaan. Ik ben niet zelf gegaan maar mijn dochter heeft voor mij gestemd. Dit omdat ik niet met een beklap kan lopen wegens chronische bronchitis.
  De FvD heeft namelijk als enige ingezien dat ze fout waren en Thierry heeft dat bij Jensen bekend. Dat is moedig van hem. We hebben foto’s van de stembiljetten en ID-bewijzen gemaakt zodat wij een bewijs hebben.

  Wat we nu zien is een herhaling van wat zich al jaren hier heeft afgespeeld en dat we een vermoeden hadden dat we bij de poot genomen werden. Toen kwamen in 2016 de verkiezingen in Amerika en dat vond ik verdacht. Later bleek ook overduidelijk dat er fraude gepleegd was. In 2020 herhaalde zich dat en nu gisteren weer in ons land wat we al wisten dat het gebeuren zou.

  Ik blijf hopen dat het goede overwinnen zal en laat daarom de moed niet zakken en laat overal mijn stemgeluid wel horen. Dat is mijn enige mogelijkheid om me tegen dit alles te verzetten.

  LikeGeliked door 3 people

  • U bent niet de enige afvallige,mijn man en ik stemden ook FvD.
   Na jaren op Wilders te hebben gestemd waren we klaar met hem.
   Nooit iets bereikt en nu ook zwak in verdedigen van onze vrijheid.
   Niet resoluut tegen de vaccinatie campagne en de Lockdown.
   We missen Pim Fortuyn.

   LikeGeliked door 3 people

  • Ik krijg sterk de indruk dat Fuellmich niets voor elkaar krijgt en dat dat precies de bedoeling was. Hij is onderhand al bijna een jaar bezig om een rechtzaak voor te bereiden, maar er is nog steeds niets ingediend. Het komt me bekend voor: hou de mensen in de waan dat er aan het verzet gewerkt wordt zodat ze zelf geen actie ondernemen. Ik hoop dat ik er naast zit en dat zijn class action lawsuit binnenkort alsnog wereldnieuws wordt, maar ik verwacht er weinig van.

   LikeLike

 3. Fake news en complotdenken: oorzaken en oplossingen
  Fake news lijkt tijdens de coronacrisis bijna moeilijker te bestrijden dan het virus zelf, met alle gevolgen van dien. De wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwde voor de impact van ‘infodemie’ die een effectieve aanpak van de pandemie bemoeilijkt. Wie nepnieuws gelooft en in complotdenken verzandt, is minder geneigd zich aan de coronamaatregelen te houden of zich te laten vaccineren. Wat maakt fake news zo aantrekkelijk en hoe kan psychologisch onderzoek het helpen bestrijden? Wat leert de sociologie over de populariteit van complotdenken?
  Eos-redacteur Dieter De Cleene gaat erover in gesprek met twee experts op het gebied van desinformatie en complotdenken. Jon Roozenbeek (Cambridge University) onderzoekt wat mensen ontvankelijk maakt voor nepnieuws en wat we daaraan kunnen doen. Met ‘psychologische vaccins’, die mensen vertrouwd maken met manipulatietechnieken, probeert hij hen immuun te maken voor fake news. Jaron Harambam (KU Leuven) verdiept zich voor zijn onderzoek in de wereld van complotdenkers. Hij licht toe wat complotdenken is, wat de aanhangers van complottheorieën drijft en hoe we met complotdenkers om moeten gaan.

  Wanneer?: vanavond (donderdag 18 maart) om 20.00 uur
  Waar?: live op Facebook, YouTube en Vimeo
  https://www.eoswetenschap.eu/grijze-cellen

  LikeGeliked door 1 persoon

  • Je denkt toch niet dat ik naar dat soort nepnieuws ga zitten kijken, is het wel?

   “Complotdenken” is een wapen van de CIA anno 60-er jaren. Zijn we allemaal mee bekend.
   Als ze met dat argument komen hebben ze al geen poot om op te staan.
   Nu gaan ze er een ‘wetenschap” van maken…..
   Heb je niks beters te doen?

   LikeGeliked door 4 people

  • Je hebt COMPLOT denken en COMPLEET denken. Ik denk en ik dacht dat beide zinvol zijnen elkaar wederzijds aanvullen. COMPLOT denken is zeer legitiem want het gaat erom een COMPLOT op te sporen.

   En voor de ongelovigen, de tvtv-kijkers (te veel tv kijkers), minkukels en verstandelijk minvermogenden: JA ZEKER COMPLOTTEN bestaan. Gewoon effe koekelen op het woord “complot”. Ach ik zal u helpen:
   “Een complot of samenzwering is een geheime afspraak tussen een aantal personen om iets te ondernemen tegen een andere persoon of groep. Hierbij kan worden gedacht aan het plegen van een staatsgreep, het ontketenen van een oorlog, het plegen van een aanslag op een persoon of het politiek ten val brengen van iemand.”
   En meneer en mevrouw de anticomplotdenker u dacht dat dat niet bestaat? Ach gottogottotoch. Even de geschiedenis van de menschheid er even op nalezen, zou ik zeggen!!!

   Tja en wat is dan COMPLEET DENKEN? Compleet denken is de waarheid opsporen van de complotten en de geschiedenis en achtergronden ervan doorgronden.
   JA ZO GOED HEEFT U HET BEGREPEN? NIET MEER VRAGEN hoor!!!!!!!

   LikeGeliked door 2 people

  • Als de meester wijst naar de maan kijkt de domme leerling naar de vinger en de slimme naar de maan.
   Deze ‘deskundigen’ staren naar de vinger.
   Als ze de moeite zouden nemen (en de moed hebben) om een paar minuten te besteden aan de alternatieve verklaringen voor de moord op JFK en de aanslagen op 11 sep 2001 in NY (building 7!), zouden ze al heel snel tot de conclusie komen dat er iets raars is met het officiële verhaal.
   Vaak, overigens, komen zij tot de verassende conclusie dat er toch wel veel intelligente, goed opgeleide mensen tussen de complotdenkers zitten. Gek hè.

   LikeGeliked door 6 people

  • Wie heeft hier nog wapens, alleen de boeren een beetje naast rieken & hooivorken kolossen van tractors. Hoewel de bouwvakkers kunnen met hun shovels en bulldozers ook nog wel wat wegbuldozeren daar in het Haagse. Maar blijven onze militairen?????????
   Zij moeten toch ons VOLK en ons LAND verdedigen? Zien zij dan niet dat wijal totaal ge-infiltreerd zijn door de vijand!!!

   Uit VOLK Van Nederland: Ostende den 3e sept. 1781 Joan van der Capellen tot den Pol:

   De ingezetenen waren allemaal gewapend en strijdbaarder dan wij thans zijn. En de vorsten des lands hadden eerst helemaal geen en daarna maar heel weinig soldaten in dienst,waarmee ze het land konden dwingen,gelijk onze Prinsen van Oranje dat tegenwoordig kunnen, wanneer ze maar willen, en ook meer dan eens gedaan hebben.

   LikeGeliked door 1 persoon

   • Een zware kruisboog doet wonderen, afhankelijk welk type schicht je gebruikt . Met een intern red dot vizier,kan je zeer nauwkeurig een doel treffen . en de pistool kruisboog is relatief licht en makkelijk hanteerbaar. en een bijkomend voordeel is dat het een geluid stil wapen is.

    LikeGeliked door 1 persoon

    • @Nachtschade Heel mooi. Goed idee: “Silent weapons”.
     Verzet kan vele verschilllende vormen aannemen. Stil verzet. Stille demonstraties voor de slachtoffers van de pLandemie t.w. alle mensen die zijn doodgespoten met industrieel vergif ookwel vaXXins genaamd! Grote WERELDWIJDE massa-demonstratie zoals morgen zaterdag 20 maart 2021!
     En dan natuurlijk de kruisboog etc. e.d. en het slimme verzet zoals met z’n allen de mensen helpen materieel en geestelijk die in armoede zijn vervallen door de economische gevolgen (lees: bedoelingen van mienier Klaas Schjwaab c.s. en zijn mededaders dus) en vooral de mensen inlichten, uitleggen wat er precies aan de hand is ===OF ZE HET NOU WILLEN HOREN of NIET!=== Soms moet je waarheid ze RECHT in het GEZICHT zeggen, gooien of smijten! Vooral het apparaat dat dit chajes geheel foutief verdedigd i.p.v. het VOLK te verdedigen, Het volk dat hen betaald.
     En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden: p.m.

     LikeGeliked door 1 persoon

  • Kort maar krachtig, Dre. Ben altijd voor de vreedzame geweldloze oplossingen geweest, omdat geweld met geweld beantwoorden alleen maar verliezers oplevert. En de vijand ook nog eens het monopolie op dat geweld in handen heeft. Toch ben ik zo langzamerhand ook op het punt beland geen enkele andere oplossing meer te zien dan te vechten, alle andere middelen zijn ons tenslotte ook al ontnomen.

   LikeLike

 4. En vergeet de 47 borden van de FvD weggehaald door de gemeente Zwijndrek en
  https://www.duic.nl/politiek/aan-lantaarnpalen-vastgemaakte-borden-van-forum-voor-democratie-in-utrecht-verwijderd-door-gemeente/
  terwijl borden van D666 wel blijven in b,v, BILHOVEN
  Zie deze pos. reactie op bovenstaande link b.v.

  HArry 15/3/2021 – 19:02
  Raar.
  Heel de gemeente Bilthoven hangt vol met vvd, d666, geen leut en pvda.
  U weet wel het consortium tegen uw persoonlijke vrijheid.
  Werkelijk waar ieder paal is behangen met een belofte.
  En tussen door de borden met; Hou Vol.
  Hoe toepasselijk dat is, is bij de ambtenaren nog niet helemaal doorgedrongen.

  LikeGeliked door 4 people

 5. Wij zijn er met open ogen ingeluisd. Duidelijk zichtbaar dat er fraude is gepleegd. De stembureaus waren nog niet gesloten en veel stemmen moesten de andere morgen nog bijgeteld worden. D66-Kaag zat niemand op te wachten en de VVD had afgedaan. Zoals Trump in de V.S. de grote echte winnaar was. was het hier FVD. Dit was machtsgreep twee van psychopaten die wel vals moesten spelen om te winnen anders wachtte hen het tribunaal.

  LikeGeliked door 5 people

 6. https://streamable.com/1fr19i

  Een arts uit Ierland spreekt zich in een video, die zich momenteel via social media verspreidt, krachtig uit tegen de Covid-hysterie en de sinistere agenda erachter.
  deze zogenaamde ‘pandemie’, wat een paard van Troje is, dat is gebruikt om een nieuw tijdperk voor de mensheid in te luiden, zegt Dr. McCloskey aan het begin van haar verklaring.

  LikeGeliked door 3 people

 7. Een inktzwarte dag voor de ‘wappies’.. Maar dat wisten we vooraf. Kaag een doorgestoken kaart met een Klaus Schwab tussen haar clittoris en haar anus.

  LikeLike

 8. Deze uitslag was exact te verwachten en alleen mogelijk door bedrog. De alternatieve media hadden het al voorspeld. FvD is genaaid. Niemand heeft enige sympathie voor kut Kaag. Onsympathiek, achterlijke uitspraken en minachting voor de burger. Zetbaas van Klaus Schwab. En zij zou gezorgd hebben voor dit D’66 succes? Aan mijn hoela.de arrogantie van de NWO is mega, maar zolang de massa met behulp van de corrupte MSM het mogelijk maken, zal het doorgaan en worden wij tot slaaf gemaakt. Je kunt ook in opstand komen. Mobiliseer om te beginnen je omgeving. Wordt wakker. Hoe meer mensen het inzien des te eerder is deze machtsgreep voorbij. Wordt wakker.

  LikeGeliked door 2 people

 9. Blue Tiger Journaal onthult het briljante strijdplan waarmee de LIJST 2030 de verkiezingen won!

  “Tom Zwitser constateert in het satirische Blue Tiger Journaal dan ook dat Lijst 2030 de echte winnaar is van de verkiezingen, en onthult het ‘briljante strijdplan’ waarmee het Nederlandse volk massaal werd misleid.

  Zwitser begint het ‘8-uur journaal van de Nationale Propaganda Organisatie van de klimaatsocialistische beweging’ met de mededeling dat ‘Lijst 2030 zeer overtuigend de overwinning heeft behaald.’ Overal op straat waren feestvierende mensen te zien toen bleek dat ‘onze lijsttrekker Klaus Schwab met zijn kornuiten George Soros en Bill Gates op een daverende overwinning leek af te stevenen.’ De verkiezingsleus ‘You’ll own nothing and be happy’ is dus enorm aangeslagen.”
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/lijst-2030-is-de-echte-winnaar-van-de-verkiezingen/

  LikeGeliked door 1 persoon

  • Dus VVD (Mark Rutte) is medeverantwoordelijk voor de toeslagenaffaire (onder het tapijt houden) en ze worden beloond met 3 zetels extra? Ik vind dit alleen al enorm stinken. Mijn onderbuikgevoel schreeuwt verkiezingsuitslag FRAUDE!

   LikeGeliked door 2 people

 10. Het griepseizoen bestaat (zogenaamd) niet meer echt, maar heeft voornamelijk een naamsverandering gekregen. Er is van een mug (wat vroeger de griep heette) een gigantische olifant gemaakt en vervolgens zijn we de lockdown in gelogen. Zogenaamd dankzij de debiele, hysterische en onnodige maatregelen bestaat de griep (zogenaamd) niet meer echt. Dit komt, omdat mensen zich (zo zeggen ze) aan de regels houden, maar als mensen zich niet aan de regels houden, bestaan wel de griepachtige symptomen van ‘COVID-19’. Logisch toch? Dat de hele besmettingstheorie eigenlijk ook maar een AANNAME is, vergeten ze voor het gemak maar even. Voor zover ik weet is het zogenoemde ‘COVID-19’ veroorzakende virus (SARS-CoV-2) nog steeds nog nooit geïsoleerd en daarmee aangetoond. Verder valt de besmettingstheorie (germ theory) te betwisten. We hebben ook de terreintheorie (terrain theory).

  My original position on the non-existent virus
  https://blog.nomorefakenews.com/2021/03/18/my-original-position-on-the-non-existent-virus/

  Exosome Theory vs Virus Theory
  https://video.wakkeren.nl/videos/watch/b4333635-705f-4c53-a0a9-48a4d2490d21

  How Rockefeller founded modern medicine and killed natural cures
  https://video.wakkeren.nl/videos/watch/647be42b-9db0-47f9-add9-8a1d466abaa4

  Bacteria, Parasites & Virus Fear Mongering – The Hidden truth on Viruses & Disease
  https://video.wakkeren.nl/videos/watch/8d0b4ddf-1b1b-4284-9063-3c73f21b578a

  Hippocratic Hypocrisy
  https://video.wakkeren.nl/videos/watch/87ca035e-971a-496e-a370-61fed0d983bf

  LikeGeliked door 1 persoon

 11. Thierry zou een budget moeten creeeren om in enkele twijfelachtige gemeenten de zaak tot op de bodem uit te zoeken . Zoals in de USA wordt het bedrog , zo het plaatsgevonden heeft , gepleegd in een aantal gemeenten waar massief forum stemmen zijn omgeboekt naar vvd en d66 . Dit moet geleid hebben tot onevenredige winsten voor d66 en vvd . Een goed voorbeeld is Roosendaal met een waanzinnig laag percentage Forum-stemmen . Er bestaan genoeg goede statistische systemen om systematisch bedrog op te sporen , maak er gebruik van zou ik zeggen .

  LikeGeliked door 3 people

 12. Zijn er hier Patriotten die gevorderd telegram gebruiker zijn ?
  Als we ons eigen (besloten) kanaal opzetten ,waar alle gewesten met elkaar op kunnen communiceren om nieuws en ideen uit te wisselen en om eventueel acties te plannen.Ideen genoeg , maar niet de mankracht.terwijl een ander gewest dit misschien wel zou kunnen oppakken en/of in samenwerking met.
  De broker kan(indien mogelijk) dan alle aangemelde patriotten via de mail het kanaal doorgeven.
  Wij worden continu tegen elkaar uitgespeeld door de verdeel en heers technieken van de dwangstaat,maar wat zij kunnen,dat kunnen wij ook. (Gelijktijdig in actie komen bijvoorbeeld)
  In mijn gewest loopt het nog niet bepaald storm met de aanmeldingen, maar als we elkaar kunnen ondersteunen zijn we alweer een stap verder.
  En ik denk dat het in de nabije toekomst handig is, om al een netwerk te hebben met gelijk gestemden om meerdere redenen, voedselvoorziening,(ruil)handel,medisch en noem het maar op.
  Groet.

  LikeGeliked door 2 people

 13. Mensen het is zo simpel en we kunnen en moeten het iedereen uitleggen:

  Klaas Schwaab met z’n kornuiten 1) willen de hele wereld veroveren, alles onder 1 (zegge één) paraplu brengen. Daartoe gebruiken ze leugen, geweld en wat al niet.
  De LEUGEN is het virus, dat is de bangmakerij voor de simpele mensen die niet nadenken. De mensen die wel nadenken en het door hebben zijn verre in de minderheid ( dat weten ze heel goed, maar ze weten niet alles zie 2) ).
  Vervolgens het GEWELD. Dan komen er maatregelen die de kleine zelfstandigen eruit, uit de economie werken, failliet gaan dus, want alles, echt ALLES moet naar de groot corporaties, die zij dus geheel bezitten. Verder proberen ze mensen sociaal te isoleren (1,5 m, lockdowns+avondklok = huisarrest etc.) zodat hun weerstand afneemt en alles, echt ALLES via het hypnose-propaganda apparaat de TV !!!
  Dan moet de helft tot driekwart van de gehele wereldbevolking gewoon dood, ja dood en dat doen ze gewoon met een spuitje met de smoes dat dat het virus bestrijdt.
  Wat overblijft aan mensen/slaven willen ze volledig controleren. Dat willen ze dan doen met met 5G, Internet, en miljoenen camera’s, rfid chips en wat al niet om een totalitaire regiem op te tuigen, waar Big Brother uit “1984” van Georg Orwell U tegen kan zeggen.
  Kortom een soort wereldwijde plantage waar ALLE slaven 100% controleerbaar zijn een Slavenbeklapje voor hun smoel hebben zodat ze a) hun bek houden en b) goed herkenbaar zijn.
  Uiteraard lukt ze dat niet effe in een dag of wat. Dit is al jaren hiervoor voorbereid met allerlei ‘deskundigen’, mensen(?) die hun ziel hebben verkocht aan de duivel, sommigen bewust sommige onnozelen onbewust verblind door status, salarisje en macht. Via hun geheime diensten, (denk aan de
  geheime diensten , de Jezuiten etc. zie: https://www.vrijewereld.org/tag/smom/ en https://www.vrijewereld.org/2018/02/14/geheime-instructies-van-de-jezuieten/ ) plaatsen zij in elk land hun puppets ofwel marionetten als een zogenaamde (al of niet democratisch gekozen) regering!!! We hebben dat inmiddels de afgelopen dagen ook weer helaas mogen meemaken.
  Ook de feitelijke uitvoering is een merenjarenplan.

  Hoe kunnen wij als gewone mensen dit voorkomen?
  Pas als de “gewone” mens wakker wordt -en dat zal pas bij een zekere kritische massa zijn- zal het verzet dermate zijn dat hun plannen totaal mislukken en dat zal ook gebeuren, want de natuur is sterker dan alles wat de ‘slechte mens’ kan bedenken. En dat zal gepaard gaan met offers. Open offers die van in elkaar geslagen mensen tijdens demonstraties en Stille offers van opa’s en oma’s die dood worden gespoten in verpleeghuizen of doodbeademd op de IC’s van notabene ziekenhuizen en verdere slachtoffers a.g.v. het zich al of niet gedwongen laten vaXXineren op last van hun regeringen.
  En het zullen niet de laatste offers zijn. Deze mensen zullen later worden herdacht als de helden van destijds.

  MENSEN wordt WAKKER en ALLEMAAL des te eerder zullen we onze VRIJHEID terug veroveren bij zo MIN MOGELIJK offers!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1) Dit soort tuig denkt alleen maar aan het materiele bestaan, macht, geld, je lusten die vooral duivels getint zijn. Liefde, cultuur en respect voor het leven kennen ze niet of weten ze goed te ‘verdringen’ (niet te verwarren dus met onderdrukken, dan ben je het nml bewust).
  2) De gewone mens, wij dus, willen ook vaak iets meer danwel veel meer dan de ander. Ook kennen wij jaloezie, ijdelheid, lust en gemakzucht met dit verschil dat we hiervoor niet (i.h.a.) over lijken gaan, echter ook nog plaats is voor liefde voor de mens, voor onze kinderen, voor cultuur want die bloeit slechts als er liefde is voor schoonheid, voor de natuur enz. enz. enz.

  LikeLike

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar

janwebx: Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.