De RIVM terreur ontmaskerd


Het RIVM is een doorzichtige club terroristen in witte jassen.

Iedereen maakt iedereen bang voor “besmettingscijfers” die absoluut nergens op slaan en complete desinformatie van het RIVM/GGD is.

“We moeten niet blij worden van lage coronacijfers, mensen” twittert een van de meest corrupte dierenartsen ter wereld M. Koopmans, want “er wordt in deze periode veel minder getest…” Ja, en..? Zeker wachten op je gifspuit? Daar draait het hele leven van deze covidioten om. De menselijke soort interesseert mevrouw echt geen moer, dat laat ze bij iedere opmerking goed merken. Ze kan hier zo “koningin” worden, precies zo’n secreet met een agenda. Ook Koopmans vindt dat er veel te veel mensen zijn op deze aardkloot. Daar hebben wij een goede oplossing voor, verbeter de wereld en begin bij jezelf:

En dan maar zeiken, zeuren en publiekelijk durven klagen, dat ze “bedreigd” worden. Zielenpoten zijn het, deze keldergeleerden, overbodige spookverschijningen en normaal niet ter zake doende sprookjesvertellers.

Het is al met al weer schandalige paniekzaaierij nota bene gefinancierd met ons belastinggeld. Kunnen we dat mens niet voor eigen rekening laten liegen en iedereen bang maken? De verschrikkelijke MSMedia nemen het direct over, nergens is enige vorm van nuance te vinden, want “de ziekenhuizen stromen vol, bomvol!” Overigens net als de voorgaande 5 jaar, een seizoensverschijnsel, dit terzijde. Bovendien ligt 80% van de mensen in de ziekenhuizen daar volkomen onterecht. Nergens een nuance over het terugschroeven van de IC capaciteit met 10% per jaar. En het RIVM blijft liegen met hun cijferterreur.

Want: wederom géén percentages van “besmettingen”.

En: wederom géén duidelijkheid in wannéér die testen zijn afgenomen.

Geen journalist die daar vragen over stelt.

Het RIVM kan op geen enkele manier weerleggen, dat hun cijferterreur achter een beeldscherm in elkaar wordt geflanst. Er is geen enkel hard bewijs van het aantal testen én het aantal “besmettingen”. Die bedenken ze in lijn met de politieke agenda. Stoppen met die testen dus, de teststraten inrichten als bevrijdingstenten met een biertap en een dansvloer. Covidiotie wordt Carnaval.


Hoe erg het met de RIVM terreur is gesteld zien we aan het volgende verhaal, het verhaal van een uitvinder in Kampen. Een totaal ondergesneeuwd bericht uit augustus 2020:

Johann van den Noort past natuurkunde toe en wijst tunnelvisie WHO RIVM af

De oplossing in de strijd tegen het coronavirus is heel eenvoudig, volgens Johann van den Noort. Terwijl de WHO en het RIVM afwachtend toekijken hoe er koortsachtig naar een vaccin wordt gezocht, biedt de schepping ons zelf de oplossing aan, betoogt de Kamper uitvinder. Ionisatie zou virussen en bacteriën elimineren.

Er is al een ’vaccin’ gecreëerd door God met de schepping van de aarde. Atomen met positieve of negatieve ionen maken alle bacteriën virussen in de atmosfeer onschadelijk, waaronder het coronavirus. Deze atomen worden in de natuur voortdurend aangemaakt om onze lucht te reinigen. Met onze bebouwing hebben wij ons afgesloten voor de negatieve ionen en de frisse lucht van zee, bossen en bergen waarin die veel zitten. Ventilatiesystemen simuleren dit maar pompen alleen maar vieze lucht rond.
Wij kunnen zelf negatieve ionen opwekken met een ionisatie met een hoge spanning, zo is al eeuwen bekend in de elektronica. Voor een betaalbare prijs zijn er luchtreinigers verkrijgbaar met ionisators. Daarmee krijg je, aldus Van Noort, niet alleen een gezonde, gefilterde lucht maar ook een goede bescherming tegen virussen en bacteriën.

https://kampernieuws.nl/ionisatie-oplossing-corona/

Voordat iedereen over deze man heen valt van: “ER BESTAAN GEEN VIRUSSEN!!!!!” Correct, maar het ioniseren van lucht zuivert wat je inademt: 12.000 liter lucht per dag. Hoe frisser hoe beter en de luchtkwaliteit in gebouwen is altijd ondergeschikt geweest aan de bouwkosten.

Je moet ze dus met hun eigen falen bestrijden, dat RIVM. Want wat hebben ze kort na het uitbreken van hun website verwijderd? Een rapport over ionisatie van lucht. Het CONSTANT stiekem veranderen van de spelregels tijdens de wedstrijd.

CONCLUSIE

Het zoveelste bewijs, dat het RIVM de pandemie bewaakt met gevaar voor eigen leven.

Rapporten verwijderen, voorschriften manipuleren, testcijfers vervalsen, paniek zaaien, alles onder de bezielende leiding van een multimiljonair, de man van 6 miljoen, die op de Zwarte Artsenlijst staat en een zeer duister verleden schijnt te hebben…. Jaap van Dissel. Compleet chantabel en een duidelijke hekel aan kinderen op basisscholen, een volgens hem notoire besmettingsbron.

Dit heeft wel tot gevolg dat de Nederlanders bijna allemaal als de dood zijn voor spoken en sprookjes. Voor pseudo-wetenschap, schoolmeestertjes en frikandellen…. In stand gehouden met hun afgeperste belastingcenten.

12 gedachtes over “De RIVM terreur ontmaskerd

 1. De Corona kerkgangsters manipuleren een ieder richting het prikje, door die mediale druk zal iedereen moeten buigen voor hun god Vaccin dat doen ze door een sociale druk op te bouwen waardoor weigering steeds meer gecriminaliseerd word, daarom de ziekenhuizen vol, moeten de weigeraars onder het verplegend personeel sterk in de schoenen staan om oprecht naar zichzelf te blijven.

  LikeGeliked door 1 persoon

 2. Als God bestaat dient ie als de wiedeweerga de gebouwen van het RIVM van alle RIVMMen te ioniseren het liefst met ZEKER wel 100.000 Volt B.v. met permanente bliksemontladingen.
  Mensen virussen bestaan alleen maar in enge gruizelfilms, waar je sowieso- niet naar moet kijken. In werkelijkheid zijn het onze eigen afvalstoffen van ons lichaam dat duizend-miljoen en nog veel meer keer intelligenter en zekerder is dan de hele wetenschap schetenwap en schetenwappers bij mekaar.

  LikeLike

 3. In mijn eerder bericht, liet ik weten dat de verpleegster Tiffany Fainted die na vaccinatie flauw viel, was overleden. Maar dat werd later in twijfel gebracht, maar vandaag is haar dood dan ook bevestigd. Na haar vaccinatie werd er een dubbelganger van haar gebruikt, om te bewijzen dat het goed ging met Tiffany. Niet dus!
  https://www.bitchute.com/video/PJFc9sfIorck/
  Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen die zich laat enten, met een vaccine dat nauwelijks is getest.

  LikeLike

 4. Eerst de mensen in de verzorgingshuizen, daar wordt dan plaats gemaakt.
  Dan de ouderen die nog thuis wonen want die vullen de plaatsen in de verzorgingshuizen weer op en de huizen van die ouderen zijn voor de kansenparels die in massa hier naar toe komen. Dan weer de verzorgingshuizen. Kringetje bijna rond!

  LikeLike

Reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

Gravatar

janwebx: Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s